Szia Bernadett

Ma két éve h elkezdett megfordulni velem a világom amikor is véletlenül illetve nincsenek véletlenek szóval igy kellett ?találkoztam valakivel. Fogalmam sem volt akkor még hogy mit hoz egy egy szava, mondata, és hogy mi mindenre vagyok képes! Egyszer megkérdezte tőlem:" Te miért nem szereted magad?!" És ezen a mondatocskán keresztül jutottam el hozzád újra! Ez sem véletlen! Elkezdődött egy folyamat ami egyre erősebbé tett és vissza tudtam találni az ...., akit azóta is nagyon sokra becsülök!?Szeretném megköszönni, amit tettél értem! Köszönöm! ❤️Természetesen még megyek!

Ezt Neked írtam:

Bernadettnek...
Főnix madár

Köszönöm, hogy itt lehetek,
Ahol vagyok s amit megérdemlek,
Lelkem újra otthonom lett,
Segítséged előrevitt s így,
Magasra szállok mint egy Főnix.

E pár sorban sok minden van,
De a lényeg h miattad is van,
Mindig mondod,
Magamnak köszönjem,
Így teszek hát mert elhittem.

De tudnod kell, hogy,
A köszönet s szeretet,
Magam iránt Tőled ered,
Amit adtál örök igaz, lehetőség van mindenre mi igaz.

 

Kedves Bernadett!

Egy ideje követtelek a facebookon, tetszettek a megosztásaid, megnéztem a honlapodat is. Egy éve költöztem Százhalombattára. Új város, új munkahely, új emberek, tele voltam reményekkel, hogy milyen jó lesz. Aztán kiderült, hogy az élet nem fenékig tejfel, és közel egy év után azt éreztem, hogy nem vagyok a helyemen. A párommal nem értettük egymást, nehezen kommunikáltunk, és az járt a fejemben, hogy én "hazamegyek". Anyagi problémák, "én gyerekem-te gyereked", szülők, család. Hova menjünk, mikor, ki kivel, és én miért érzem azt,hogy mindig mindenki fontosabb a páromnak, mint én? Azt gondoltam, nem sikerült, nem lett szép, nem lett jó. Aztán eldöntöttem, hogy megpróbálok tőled segítséget kérni. Az első alkalom után, amikor a párkapcsolatommal foglalkoztunk, meglepő és szinte ijesztő változásokat vettem észre magamon. Volt egy nehéz hetünk otthon, hiszen nem úgy viselkedtem, nem úgy reagáltam, ahogy addig szoktam. És ez engem lepett meg a legjobban. Ragaszkodtam a kimondott szóhoz, nem hagytam magam befolyásolni. Kimondtam, hogy mit szeretnék, és azt is, amit nem. Megértetted velem azt is, hogy a párom sem szeretne mást, mint én. Neki ugyanolyan fontos vagyok, mint ő nekem, és a maga módján próbál eleget tenni a szerettei igényeinek. Megértőbb és elfogadóbb lettem. Nemcsak magamat, az összes engem körülvevő embert elkezdtem más szemmel látni. Most folyton azon gondolkodom, hogy vajon "így maradok" e. De azt mondtad, hogy igen, és én elhiszem. :-) Megnyugodtam, jól érzem magam, a helyemen vagyok. Köszönöm a segítségedet! Ildikó

Drága Berni!

Csodálatos változáson mentem keresztül a segítsègeddel, örökre hálás leszek neked, ès szeretett baorátnőmnek is aki kitartó munkával terelgetett felèd. Az elmúlt 2 èv a tragèdiák sorozata volt számomra, elvesztettem imádott apukámat, az egyik nagyon jó barátnőmnèl agydaganatot diagnosztizáltak, majd az anyósomnál mellrákot, egyik esemèny követte a másikat, ahol igyekeztem mindenki mellett ott állni, de amikor a barátnőm állapota rohamosan romlani kezdett, az utolsó napig ott voltam mellette, a lelkem már nem bírta tovább. Földi pokol volt ez, teljesen elveszítettem az uralmam az indulataim felett. Soha nem voltam doromboló kiscica, de itt kezelhetetlen voltam már. A párkapcsolatom is romokban hevert eddigre, megoldást kellett találnom. Ès ekkor vègre felhívtalak....már a beszèlgetèsünk után könnyebbnek èreztem a terhet, de amikor elèrkezett az első találkozásunk, egy pillanat alatt más lett a világ. Az oldás során szembesültem a saját viselkedèsemmel, ès megszületett az elhatározás, hogy változtatnom kell. Amikor hazafelè lèpkedtem, már a nap is máshogy sütött, mázsás terhektől szabadultam meg a segítsègeddel. A tanultakat átvittem az èletem minden területère, ès bár továbra is egy tigris vagyok, de a lelkemben dorombol a kiscica is, nyugodtabb vagyok mint valaha. Apa elengedèsèben is megtaláltad az utat, amit nèlküled meg sem tudtam volna közelíteni talán soha. Igazi csoda amit teszel, mindenkinek őszintèn ajánlom, hogy teljes bizalommal forduljon hozzád segítsègèrt, lèpèsről lèpèsre, oldásról oldásra egyre csak tisztábban láttam az èletem, saját magam szerepèt, egyre kevesebb lett bennem a feszültsèg, bèkèsebben kezeltem a konfliktusokat, ès megtanultam, hogy csak magamon tudok változtatni, de ez kihatással lehet a környezetemre. Így a vègèt járó kapcsolatom új erőre kapott, a cèljaim letisztultak, ès már tudom, ha szüksèges lesz, bármilyen döntèst kèpes leszek meghozni. Köszönök neked mindet, más ember lettem a segítsègeddel, nem lehetek elèg hálás neked.

 

Kedves Berni!

Mérhetetlen nagy önbizalomhiányban szenvedtem, negatívan álltam mindenhez és rettegtem a gyerekvállalástól, szó szerint pánikroham tört rám, ha annak az esélye állt fent, hogy terhes lehetek. Tudtam, hogy ez így nem mehet tovább. Ekkor találtam rá Bernire, amiért a mai napig hálás vagyok a sorsnak. A gyerekkori sérelmek oldásával jobb lett a kapcsolatom az apámmal, (akivel ezelőtt szinte nem is beszéltem) a családommal, a párommal, a barátaimmal.

Pozitív és kiegyensúlyozott lettem, sőt a már rég elvesztett önbizalmam is újra rám talált. Már ezek önmagában is óriási változások voltak, viszont maradt még egy mélyen eltemetett trauma, ami transzban előtört belőlem, egy elvesztett baba emléke, amiről a múltban én döntöttem róla, hogy így legyen, mégsem tudtam megbocsátani magamnak soha, pedig abban a helyzetben ez volt a lehető legjobb döntésem.

Ennek az emléknek az elengedése helyre tett bennem mindent. Olyannyira felszabadított,hogy még azon a hétvégén amikor ezen dolgoztunk, megfogant egy kis élet a hasamban. Hm… még most is hihetetlen,annyira boldog vagyok!:-) És ezt mind neked köszönhetem Drága Berni. Ha téged nem ismerlek meg, az életem nem vesz ekkora fordulatot, pedig már itt volt az ideje. Ezúton is szeretném százszor megköszönni, hogy vagy nekem. Köszönöm, hogy mindvégig fogtad a kezem ezen a rögös, ám élményekkel teli úton. :-)

Kedves Detti!

Koszonom szepen a training-et es a konyveket!
Sokkal kiegyensulyozottabb vagyok, kevesbe faradekony a stresszmentesebb eletem miatt, ami az eddigieknel jobb utemben halad elore. A szuleimmel a viszony kiegyensulyozottabb lett, ez nagyon fontos szamomra (el tudtam tolteni veluk egy hetveget minden problema nelkul).
A generacios oldas, a hipnoterapia es az NLP is varakozason feluli eredmenyeket hozott.
Detti olyan problemakon segitett tuljutni, amik 20 eletevemet arnyekoltak be.
 
Koszonettel,

B

 

Amikor Dettihez kerültem, nagyon rossz állapotban voltam. Szülés utáni depresszióval küzdöttem és nem láttam a kiutat. Detti közvetlen, barátságos és kedves volt, mintha a barátnőmhöz mentem volna beszélgetni. Őszintén én nem vagyok az, aki hisz az alternatív gyógyászatban, terápiákban, de olyan sokan ajánlották, és nekem nem volt veszteni valóm, hát kipróbáltam. Persze mondanom sem kell, hogy pozitívan csalódtam. A terápia során sok minden feloldódott bennem és sok dolgot megértettem. Másképp nézek bizonyos dolgokra, emberekre és legfőképp magamra. A körülbelül 3 hónapig tartó beszélgetések után kijelenthetem, hogy teljesen jól vagyok és ebben nagy része volt Dettinek.

Köszönöm!!! Eszter

 

Szia Detti,

Azt hittem, ha nyitott vagyok egyfajta probléma feltárásra, magam megismerésére, akkor nagy meglepetés nem érhet. Nem mondom, hogy tévedtem, inkább azt, hogy nagyon meglepődtem. Magamon. Olyannyira megnyilni, amennyire a foglalkozások alatt tettem, nem is emlékszem volt-e részem. Idegenek előtt sosem, az biztos. Sokszor megijedve, mit hoz a következő beszélgetés, egyik meglepő észlelésből a másikba esve jártam az utat a segítségeddel. Jó érzés (utólag J) lelkileg lecsupaszítva, mégis biztonságban kezelni a félelmeinket. Egyedül csak haragot érzünk, kibúvót keresünk, halogatunk, hogy miért is kerültünk egy helyzetbe vagy egy hosszan tartó rossz örvénybe…

Sok mindenre fény derült, még olyanra is, amire nem számítottam. Rengeteg mély hullámvölgy után sikerült válaszokat kapnom (magamtól), rájöttem, hogy sok terhet cipelek, amit nem választottam, csak azt hittem feladatom és nem vettem észre, hogy önmagamat már nem is tartottam fontosnak, csak azt, hogy meg legyenek elégedve velem. Közben én elvesztem... Fontos, nagyon fontos, hogy tisztában legyünk magunkkal, a családban betöltött szerepünkkel, a környezetünk és saját magunk elfogadásával. Eddig is többen mondták, hogy magunk kell, hogy változzunk, azáltal a környezetünk is fog. De Te segítettél megértetni, hogyan is kell ezt elkezdeni.

Nagyon köszönöm a segítséged és csak ajánlani tudom bárkinek, aki már egyedül nem tudja kihúzni magát a gödörből, a család (vagy pont azok, akikkel problémánk van) nem nyitottak a közös megoldásra. Nekünk magunknak kell megtenni az első lépést, a (már) nyitottságom és a segítséged közelebb vitt a célomhoz. Még egyszer köszönöm, Detti!

Kata

 

Szia, nagyon szépen köszönöm a könyveket és főleg az egész tréninget a Fiam nevében is. Nagyon élvezte,örömmel mesélte itthon is a családnak az élményeit. Máris be tudok számolni valami pozitívról: tegnap délután házit csinált és meg kellett tanulni német népismeretre egy verset, Könnyen tanul egyébként, de most önmagán is túltett, nem hazudok,5 perc alatt megtanulta ! És még reggel is tudta. Ezt mindenképp a tréningnek tudom be.Gyakorolni fogunk szorgalmasan és biztos vagyok benne,h lesz még pozitív hatása. Nekem az lenne az elsődleges ,h többé ne izguljon a suliban,mert elkeserít,ami ott folyik. Ha könnyebben tanul,gyorsabban,nyilván ez a nyomás is kisebb lesz rajta. Szóval szerintem csodajó a hatás már most, és ehhez nemcsak a gyakorlatok járultak hozzá,hanem a Te személyiséged is ! úgyhogy köszönjük még egyszer! Neked is szép napot kívánok. R.

 

Szia!

Teljesen megváltozott minden és a fiammal való kapcsolatom pálfordulatot vett. Fiam kiegyensúlyozott, mosolygós, meg lehet vigasztalni, ha balhézik. És én nagyságrendekkel kevesebbet veszekszem a gyerekeimmel.


Úgy gondolom, hogy ezt az egész folyamatot nagyrészt az oldásnak köszönhetem. Hihetetlen hálás vagyok érte!
Borzasztó érdekes, hogy az oldástól azt vártam, hogy javuljon a fiammal való kapcsolatom, helyette kaptam egy hatalmas dilemmát a nyakamba lányom születésével kapcsolatban, viszont ennek feloldása/megoldása után tényleg javult a kapcsolatom a fiammal, pedig nem is az volt a fókuszban.

Most nagyon boldog vagyok! Tudom, hogy sok munka áll még előttem (pláne, hogy nemsokára 3 gyerekem lesz...) és ezért is írtam, hogy folytatnom kell az oldásokat. Viszont hatalmas megnyugvás, hogy tudom, hogy hol kaphatok segítséget a változásokhoz 

Köszönöm! 

A.

 

Kedves Bernadett !


Először is szeretném megköszönni a mai napot (is)! Fantasztikus volt, nagyon hatott rám az élmény !
Most olyan érzésem lett estére, mintha egy hályog esett volna le a szememről ! Nagyon várom a velem megtörténő dolgokat már !!!

Mégegyszer hálás köszönet ezért az élményét !

S.E."

 

Kedves Bernadett!


Az interneten lelki problémáimra megoldást keresgélve találtam rá a honlapodra. Olyan problémák miatt, amellyel sok ember meg tud birkózni, de nekem sajnos csak részben sikerült. Szeretett férjemet tíz évvel ezelőtt hirtelen elvesztettem, munkahelyi hatalmas elvárások miatt sok stressznek vagyok kitéve, főnöki beszólások miatti önbizalmamat szinte elvesztettem, szorongok és még sorolhatnám A nyugdíjig pár évem van még hátra, ebből következik, hogy sok-sok évet végigdolgoztam már és a korábbi munkahelyeimen a főnökeim elégedettek voltak velem. Nincsenek napi anyagi gondjaim, két szép egészséges nagy fiam van, találtam egy új, megértő társat és mégsem úgy élem meg az életemet, a mindennapjaimat, ahogyan azt szeretném. Férjem halála nagyon megviselt. Nagy lett a felelősségem, mint családfenntartónak a munkában fokozottabban helyt kellett állnom és mindennap- mivel a versenyszférában dolgozom- újabb kihívásoknak megfelelni.

Tulajdonképpen férjemet még nem tudtam igazán elengedni. Hat évvel ezelőtt a korábbi munkahelyem megszűnése miatt munkahelyet kellett váltanom. Ezen az új munkahelyen az elvárások tovább nőttek. A túlzott megfelelni vágyás és a főnököm beszólásai miatt eluralkodott rajtam a stressz, a szorongás, elvesztettem az önbizalmamat és az energiámat. A munkába mindent beleadtam, de itthoni feladataimat csak egy adott szintig végeztem el, féltem a nagyobb munkáktól, egy megfáradt ember lettem. Tulajdonképpen mindenem megvan ahhoz, hogy jól éljek, hogy „JÓL-LÉT” jellemezze a mindennapjaimat, de nem így történt. Kerestem a „kulcsot” az életemhez, amikor a honlapodra és videóra, ami felkeltette az érdeklődésemet. Találkozásaink (5 alkalom) sokat jelentettek és jelentenek számomra. Először is nagyon jó volt a sok beszélgetés, amellyel segítettél abban, hogy kicsit kívülről és tudatosabban lássam a dolgaimat. Az önismeretem javult, sok mindent megtudtam magamról. Aztán a beszélgetések, a szerepjáték, transz és a kapott olvasmányok elvezetettek oda, hogy rádöbbenjek, nem bennem, vagy a munkámban van a hiba, hanem a gondolkodásomban, a dolgokhoz, emberekhez ( főnököm) való hozzáállásomban. Visszatért az önbizalmam, a korábbi visszahúzódás helyett kezdeményezőbb lettem és ezáltal munkahelyen több pozitív élményeim keletkezett, melyek az otthoni feladatok ellátásához energiát adnak. 


Amit naponta gyakorlok, esténként a napomat kiértékelem, összeszedem az engem ért pozitív hatásokat. Aztán, mivel a sokáig jellemző energiahiányom miatt, szabadidőmben nem voltam elég aktív, minden napra tűzök ki célokat, ami lehet kikapcsolódás is és örömmel végzem azt. Szeretném még megköszönni az átélt élményeket, a férjem elengedése kapcsán adott házifeladat során újból felidéződött szép emlékeket, a szerepjátékot, a meditációt ( amikor kívülről olyan erőtlennek, gyengének láttam magam, amilyen soha nem szeretnék lenni és ami felnyitott a szememet elindítva a változás útján) és transzot, amely után olyan végtelen nyugalmat éreztem, amelyet nagyon sokszor szeretnék még érezni.
Azt hiszem megtaláltam a „kulcsot” Nálad, de ha elveszíteném megyek Hozzád, hogy ismét megtaláljam. 
Örülök, hogy megismerhettem nyugalmat árasztó személyedet.


Üdvözlettel: R. Kati

 

Szia!
Pozitív irányba megy az életünk! Megfogadtam a tanácsodat és sokat kommunikálunk egymással! Vmint azt a tanácsodat is megfogadtam ,h. képzeljem bele magam az ő helyébe, nem mondom,h. ez mindig sikerül, de nagyon igyekszem! Összegezve a kapcsolatunkat mindketten rohamosan elkezdtünk fejlődni! Végre megnyíltunk egymásnak és nem küzdünk az érzéseink ellen! Igazság szerint ez azóta van így ahogy kijöttem tőled az utolsó alkalommal! Gondoltam időbe elkezdem a tőled hallott dolgokat alkalmazni és bejött! Kiderült mi köti a másik lányhoz! Sajnos anyagi oka van és ráadásul ő tartozik neki és meg kell adnia,h.ki tudjon lépni belőle! De végre belátta ő is, hogy velem képzeli el az életét és ami meglepő volt, hogy bár az elején még félt attól,h. nem tud esetleg hozzám hűséges lenni, de most már a szombati beszélgetésünknél kiderült,h. nem szeretne más nőt, mert velem szeret mindent . Ami pedig a legszebb, h. olyannak fogad el amilyen vagyok, mind a külső mind a belső tulajdonságaimmal együtt! Bár tény,hogy az utóbbi hónapokba azért az önbizalmam megnőtt, de néha persze elbizonytalanodtam. Egyre több időt töltünk együtt és remélem hamarosan költözik is ! Vannak még kitöréseim, de annyira jól tud kezelni és én is őt,hogy ilyenbe még nem volt részem!Vmint én is feltudom magam hozni ha magam alatt vagyok, a tanult módszereket alkalmazom ! A legdurvább befordulásom fél napig tartott, régen ez hetekig hónapokig is eltartott. A munkahelyemen is észrevették,hogy sokkal kedvesebb vagyok és nem kapom fel mindenen a vizet, nyugodtabban reagálok dolgokra! Sikerült rájönnöm mi hiányzott az életemből és ezt neked köszönhetem és azt is , hogy végre kezdem magam megtalálni és ezáltal a boldogságot is! 
Megfigyelhetők a változások az emberekhez való hozzáállásomba , már nem rontok ajtóstól a házba , hanem a hozzám képest lehető legnagyobb nyugalommal reagálok dolgokra, ez mind a magánéletembe mind a munkahelyemen észrevehető. 
Észrevettem vmint, hogy sokkal több férfi néz meg sőt akar velem megismerkedni, de persze nekem csak az az egy kell ! 
Összegezve nagyon hasznosnak tartottam és tartom az általad alkalmazott technikákat és még szeretnék továbbiakba is eljárni hozzád! Nagyon szépen köszönök mindent! 
Sokat segítettél !

Mindannyian kapunk megválaszolhatatlan kérdéseket, sodródunk helyzetekben, keressük a bizonyosságot adott élethelyzetekben.

Sokszor döntéskényszer hatására megtorpanunk, fájdalmasan merevvé válunk.

Ilyen helyzetekben igyekeztem önmagamra figyelni, de sok volt az információ, a félelem az ismeretlentől, vagy a beláthatatlan következményektől.

Gondoltam, megpróbálom a generációs terheket oldani, hiszen az én családom is bőséggel viseli magán a sebhelyeket.

Így találtam Dettire, aki végigkísért egy úton, amivel közelebb kerültem önmagamhoz; ahhoz az emberhez, aki mindig mellettem állt, és igyekezett a legjobbat kihozni mindebből.

Már tudom, minden kérdésünk, kételyünk magunkból fakad. a feszültség a most és a múlt minták között felőrölhet lassan.

Ha szakítunk a régivel, és merünk jelen lenni, a nehéz is könnyebbé válik.

Ajánlom életed legizgalmasabb kalandjához útitársként Erdélyi Bernadett TEK tanácsadót.

Zs.

 

Kedves Detti!


Amikor először mentem Hozzád tele voltam szorongással, félelemmel,negatív gondolatokkal/érzésekkel.Bevallom, nem igazán hittem abban,hogy tudsz nekem segíteni.De már az első találkozásunk után 100%-os bizalmat éreztem irántad! Minden újabb találkozásunk után erőt,és sokkal kevesebb szorongást éreztem magamban. Te elindítottál egy úton és én igyekszem rajta maradni! A gondolkozásomat változtattad meg, és nagyon ritkán jut eszembe az,hogy esetleg nem sikerülhet valami. Nagyon hálás vagyok neked mindezért! Köszönöm! :)

Brigi